Forum Forum Mikromodelarzy Strona Główna Forum Mikromodelarzy

 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy     GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

logo w avatarach modów

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Mikromodelarzy Strona Główna -> Uwagi na temat forum - Notes about forum.
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
blacman
Hobbysta



Dołączył: 23 Sty 2011
Posty: 779
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 9 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pon 15:34, 17 Sie 2015    Temat postu: logo w avatarach modów

Witam,
Coś się nam porobiło na Forum i w postach modów (a dokładnie w ich awatarach) poszczególnych działów pojawia się banerek o szerokości połowy strony co znakomicie zawęża pole postów...
pozdrawiam
Grzegorz


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
janusz
Moderator
Moderator



Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 428
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Pon 19:05, 17 Sie 2015    Temat postu:

Zauważyłem. I nie bardzo wiem, co z tym zrobić.Co ciekawe, gdy zmodyfikowałem profil z komputera stacjonarnego, obrazek zniknął. Natomiast dzisiaj zonk, gdy wszedłem z innego kompa znów jest, a na stacjonarnym nie ma. ???

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
tender
Specjalista



Dołączył: 17 Mar 2007
Posty: 2003
Przeczytał: 3 tematy

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław, już nie Hamburg

PostWysłany: Pon 19:26, 17 Sie 2015    Temat postu:

To chyba jakieś hakerstwo bo np. tutaj: [link widoczny dla zalogowanych] też co chwila jest.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
janusz
Moderator
Moderator



Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 428
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Pon 19:38, 17 Sie 2015    Temat postu:

Wszedłem z innej przeglądarki jako gość (niezalogowany) i obrazek znów jest.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
tender
Specjalista



Dołączył: 17 Mar 2007
Posty: 2003
Przeczytał: 3 tematy

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław, już nie Hamburg

PostWysłany: Pon 20:03, 17 Sie 2015    Temat postu:

A ja tera wlazłem ze"smarkofona" i są normalne awatarki
Cuda..


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
blacman
Hobbysta



Dołączył: 23 Sty 2011
Posty: 779
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 9 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pon 20:37, 17 Sie 2015    Temat postu:

wszedłem z "czystej" przeglądarki w trybie anonimowym, bez logowania i awatarki są...

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Krzychu74
Admin.



Dołączył: 19 Sty 2006
Posty: 2877
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 11 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kłodzko

PostWysłany: Nie 23:21, 23 Sie 2015    Temat postu:

Witam!
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale byłem na wczasach bez internetu (dobrowolny wybór, aby odpocząć od wirtualnego świata. Smile ). Jutro zobaczę co i jak. Wygląda mi to na źle wstawiana reklamę na serwisie fora.pl.

Pozdrawiam.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Mikromodelarzy Strona Główna -> Uwagi na temat forum - Notes about forum. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Charcoal Theme by Zarron Media
Regulamin